Μελέτη Ανάπλασης Παραλιακού Μετώπου ( Σίσι-Μίλατος )

Επιτέλους σήμερα Παρασκευή 3-6-2011, το «όνειρο» έγινε πραγματικότητα, μέσα από την καταπληκτική δουλειά του καθηγητή Νίκου Σκουτέλη, την πολυσυζητημένη μελέτη, που θα βάλει σε πραγματική αλλά και αισθητική τάξη, όλα αυτά που τόσα χρόνια, χωρίς καμιά σκέψη και κανένα «μπούσουλα» έχουν γίνει σ΄αυτόν τον υπέροχο  κατά τα άλλα τόπο μας.
Η μελέτη που τελικά υπογράφηκε σήμερα, θα βάλει τέλος στο απίστευτο αισθητικά «κιτς», στις παράνομες κατασκευές, στα καταστήματα χωρίς άδειες λειτουργίας, που όλα αυτά βέβαια, κατέληξαν σε βάρος των επιχειρηματιών και του τόπου μας γενικότερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που συνέβαλαν, στο να γίνει αυτό που χρόνια περιμέναμε όλοι, πραγματικότητα.
Τον Γιάννη Πυργιώτη, που βοήθησε να ξεμπλοκάρουμε ότι αφορούσε το Υπουργείο Πολιτισμού και φυσικά να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Τολέρη, πολύ παλιό φίλο, που του είχαμε γίνει ιδιαίτερα πιεστικοί.
Είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, για να αποδείξουμε αυτό που είμαστε και να βγούμε από την μιζέρια μας.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, με αισιοδοξία και πιστεύω πως τα βήματά μας, θα μα πάνε τελικά στον προορισμό μας.
Αλέκα Σουλαδάκη

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΩΡΓΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ - ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ -.ΜΑΝΟΛΗΣ Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!