Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με τα έγγραφα που αποκαλύψαμε!!!

Θυμάστε που προ ημερών είχαμε αποκαλύψει τα δύο έγγραφα για την απομάκρυνση των βράχων(την αίτηση του Αντιδημάρχου και την Άδεια του Λιμεναρχείου) από την είσοδο του λιμανιού στο Σίσι, στην ανάρτησή μας:


Χθες κατά τη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ.Πανίκος Καρατζής αναγνώρισε ότι η σφοδρή επίθεση που δέχθηκε στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μιχάλης Πετσαλάκης, για το θέμα αυτό, ήταν άδικη και στηριζόταν σε λανθασμένη πληροφόρηση.
Παραδεχόμενος το λάθος που έγινε ο κ. Καρατζής επιτέθηκε με σφοδρότητα στο Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κερούλη, ο οποίος αν και είχε κάνει το σχετικό έγγραφο - αίτημα από το Γραφείο Δημάρχου, απέκρυψε τα όσα είχαν διαμειφθεί  και  δεν ενημέρωσε ως όφειλε το Δημοτικό Συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίασή του.
Ο κ. Καρατζής σε πλήρη αποδοχή της επιχειρηματολογίας μας εγκάλεσε έντονα τον Αντιδήμαρχο κ. Κερούλη, ο οποίος δεν είπε ούτε μία κουβέντα για να στηρίξει την υπογραφή του στο αίτημα για την απομάκρυνση των βράχων από το λιμάνι στο Σίσι. 
Αλλά και χθες το βράδυ ο κ. Κερούλης το μόνο που είπε για να δικαιολογηθεί ήταν ότι δεν μίλησε για ...οικονομία χρόνου!!!
Θεωρούμε ότι αυτό το περιστατικό, στο οποίο και πάλι ο Δήμαρχος έμεινε αμέτοχος, βλέποντας σαν το Ξέρξη από το Όρος την οδυνηρή ήττα του Αντιδημάρχου του, που φορτώθηκε όλο το βάρος και την ευθύνη για αυτό το θέμα, ήταν αρκούντως αποκαλυπτικό...
Ο Αντιδήμαρχος  εξετέθη ανεπανόρθωτα και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση...
Χωρίς την εμπιστοσύνη  των Βραχασωτών, που ο ίδιος φρόντισε να κλονίσει με τη σιωπή του, αλλά και με το σιωπηλό άδειασμα του Δημάρχου και των άλλων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του, πως αισθάνεται σήμερα άραγε; Αν μας άκουγε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς...
Παρ' όλα αυτά ο Πρόεδρος Μιχάλης Πετσαλάκης στη σύντομη παρέμβασή του και πάλι δεν ήταν δηκτικός με το λάθος του Μιχάλη Κερούλη και της Παράταξης που δεν τον στήριξε ως όφειλε στην προηγούμενη συνεδρίασή του Δημοτικού Συμβουλίου και αποδέχθηκε τις εξηγήσεις του επικεφαλής της μειοψηφίας Πανίκου Καρατζή.
Αυτά όλα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο στο Βραχάσι.
Θα πρέπει να έχουν καταλάβει όλοι τους πια ότι το να παίζουν παιγνίδια εντυπώσεων και να κρατούν ισορροπίες, να έχουν δύο πρόσωπα σαν τον Ιανό, δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο παρά να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους...
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα τα λέμε πάντως όλα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Συνέντευξη του Μανόλη Γιανναδάκη στο ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ για την έκθεση χαρακτικής που ανοίγει σήμερα 4 Αυγούστου 2017 στο Βραχάσι με θέμα τον Ερωτόκριτο

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Ο αγαπημένος 'Αγιος του καλοκαιριού

Ο Βραχασώτης Μανόλης Γιανναδάκης

Φωτογραφία από το 1925 του πρώτου αυτοκινήτου της γραμμής Ηρακλείου - Νεαπόλεως στο Βραχάσι!

Για τον Γιάννη που έφυγε νωρίς...

Ο δρόμος του Βραχασού έχει τη δική του μεγάλη ιστορία!

O Μπάρμπα Γρηγόρης

Πολιτιστικές Συναντήσεις Βραχάσι 2017 από τον Π. Σ. Βραχασίου "Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ"

Τρεις εκπληκτικές φωτογραφίες από το Δημοτικό Σχολείο στο Σίσι!!!