Τα άκουσε με προσοχή...

Μπορεί να έχει βαρύ πρόγραμμα ο κ. Πανίκος Καρατζής με τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της υπηρεσίας Υγείας στην Κρήτη αλλά βρίσκει την ευκαιρία να έρχεται στο Βραχάσι σε τακτική βάση.
Μετά τη συνάντησή του με επιχειρηματία της περιοχής την περασμένη εβδομάδα ξαναήρθε στο Σίσι τις περασμένες μέρες και αυτή τη φορά συναντήθηκε με στελέχη και υποστηρικτές του συνδυασμού του.
Άκουσε αυτά που ειπώθηκαν, τα οποία είχαν πολλά σημεία έντονης κριτικής για μέλη του συδυασμού του αλλά και για χειρισμούς σε διάφορες υποθέσεις.
Μετά από πολύ καιρό συναντήθηκε και με τον Χρήστο Μαμαλούκο, Τοπικό Σύμβουλο, ο οποίος τόσο καιρό έχει υποστεί σημαντικά "αδειάσματα" από το συνδυασμό του αλλά και ο ίδιος έχει διαφοροποιηθεί σε αρκετές περιπτώσεις από την πολιτική γραμμή του συνδυασμού του ακολουθώντας μια αυτόνομη πορεία.
Όπως μαθαίνουμε κανονίστηκε να γίνει μια νέα πιο διευρυμένη συνάντηση για να τεθούν όλα τα ζητήματα...
Έχουμε την αίσθηση ότι Πανίκος αρχίζει να καταλαβαίνει σιγά σιγά τι συμβαίνει στο Βραχάσι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!