Μια επίσης φανταστική ιστορία...

Πριν ανάψεις τα λαμπιόνια σκέψου πόσο υποκριτική είναι η στάση σου...
Αν κάποιος Λεγόμενος Ηγέτης ενός τόπου, που τον επισκέφθηκε  εκπρόσωπος φορέα, συνοδεία του γνωστού αυλοκόλακα δημοσιοσχετίστα και κολαούζου, αρνήθηκε να δώσει έστω και λίγα ψυχία για να βοηθήσει τη λειτουργία του, επειδή στο Σύλλογο αυτό μετέχει κάποιος ενοχλητικός που αρθογραφεί κι όλας, τι θα λέγατε;
Αν τώρα ο Λεγόμενος Ηγέτης που δεν έχει κάνει τίποτα για το σύλλογο αυτό αλλά θα παραστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος για να δείξει ότι ενδιαφέρεται ντε και καλά τι θα λέγατε;
Και πάλι όμως δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά...
Γιατί αν συμβαίνουν κρύβουν, εκτός των άλλων, πολλή υποκρισία...

Σχόλια

Ο χρήστης ΝΚ είπε…
Δεν σου αρέσει ! Σε καταλαβαίνω! Αλλα όσο και να Προσπαθείτε να διχαζετε την τοπική κοινωνία δεν θα σας περάσει άλλο ! ΑΡΚΕΤΑ!!!! Τα ψευτοπολιτικα σας παιχνίδακια εις βάρος της περιοχης , ΤΈΛΟΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι δεν πήρε καμιά απόφαση ο σύλλογος να κληθεί ο δήμαρχος να ανάψει το χριστουγενιάτικο δέντρο. Τώρα πώς προέκυψε η ανακοίνωση στα νέα του βραχασίου, είναι ένα άλλο θέμα. Η ανακοίνωση που όλος ο κόσμο είδε τοιχοκολημένη δεν έλεγε τίποτα για το δήμαρχο.
Ο χρήστης Ζαχαρίας Φθενάκης είπε…
Και εγώ εκπλήσσομαι από την ανακοίνωση των Νέων του Βραχασίου, γιατί ο σύλλογος δεν πήρε καμιά απόφαση να ανάψει ο δήμαρχος το δέντρο, όπως και τελικώς δεν το άναψε. Πώς προέκυψε λοιπόν αυτή η ανακοίνωση, ουδείς γνωρίζει. Βεβαίως, όπως η δεοντολογία το επιτάσσει, υπήρξε πρόσκληση στο δήμαρχο να παρευρεθεί στη φωτοδότηση του δέντρου, τον οποίο και ευχαριστώ (πάντα στα πλαίσια των θεσμικών ρόλων που εκπροσωπούμε) για την παρουσία του, όπως και των αντιδημάρχων, και των μελών του τοπικού συμβουλίου που παρευρέθηκαν. Σε ότι αφορά μάλιστα την παρουσία του προέδρου του τοπικού συμβουλίου, ο πρόεδρος αποχώρησε αμέσως μετά τη φωτοδότηση του δέντρου, για να ασχοληθεί με τη φωτιά που είχα ανάψει πάνω από το νεκροταφείο.

Ζαχαρίας Φθενάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!