Μια ερώτηση για τον Βασίλη Φθενάκη

Μαθαίνουμε πάντα με ιδιαίτερη χαρά αλλά και εξαιρετικό ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του αγαπητού συγχωριανού μας κ. Βασίλη Φθενάκη.

Μάθαμε ότι χθες συναντήθηκε με την κ. Μέρκελ στη Γερμανία και συζήτησε σε μια σύναξη σοφών, το θέμα της προοπτικής και του μέλλοντος της Γερμανίας.

Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, να γνωρίσουμε κι εμείς κάτι από τη συζήτηση αυτή.
Αν π.χ. τέθηκε ή συζητήθηκε και το θέμα της Ελλάδος. Και αν φυσικά μπορεί να ειπωθεί κάτι γι αυτό δημοσίως.
Και το ρωτάμε αυτό γιατί η Γερμανία μαθαίνουμε σήμερα από άλλη πηγή ότι διόρισε Υφυπουργό με αρμοδιότητα την Ελλάδα, αλλά και γιατί η μοίρα και η προοπτική των κρατών πλέον στην Ευρώπη είναι κοινή και απόλυτα συνυφασμένη με την μοίρα των Ευρωπαίων Πολιτών, όλων εμάς δηλαδή.
Θα είχε ιδιαίτερη αξία και ενδιαφέρον μια τέτοια αναφορά.

Ν.Ι. Βλάχος

Υ.Γ.: Εμείς θεωρούμε ότι προσωπικότητες όπως ο κ. Βασίλης Φθενάκης αποτελούν όχι μόνο μια εν δυνάμει σημαντική δεξαμενή σκέψης για τις χώρες που αξιοποιούν τη δυνατότητα αυτή, αλλά κυρίως μια εξαιρετική περίπτωση Πρεσβευτή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.
Η Ελλάδα χρειάζεται κι αυτή τα "παιδιά της" και πρέπει κάποια στιγμή να παραδειγματιστεί από τη Γερμανία που αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που έχει στη διάθεσή της. Και γι αυτό το λόγο δεν είναι τυχαίο που έχει σήμερα η Γερμανία είναι Ηγέτης σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο παγκοσμίως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!