Γιώργος Φθενάκης: Το 2013 θα είναι ένα έτος ορόσημο για το Βραχάσι και την ευρύτερη περιοχή καθώς θα ξεκινήσουν σημαντικά έργα ανάπλασης και κοινής ωφέλειας


Καταρχήν, να ευχηθώ σ' όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία. 
Το 2013 θα είναι ένα έτος ορόσημο για το Βραχάσι και την ευρύτερη περιοχή καθώς θα ξεκινήσουν σημαντικά έργα ανάπλασης και κοινής ωφέλειας, τα οποία θα αναβαθμίσουν τη γενικότερη εικόνα τόσο λειτουργικά όσο αισθητικά και περιβαλλοντικά. 
Ως νέος Πρόεδρος δηλώνω ότι θα συνεχίσω να "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται "δέκτες" μέσω blogs ενός ..."πολέμου λάσπης" προς το πρόσωπο μου από ορισμένα άτομα τα οποία αντί για διάλογο προχωρούν σε μονόλογο ύβρεων και προειδοποιητικών απειλών, στο όνομα δήθεν του δημοσίου συμφέροντος.
Τα ..."παράσημα" ατοπημάτων και τα περί ...ανικανότητας, τα επιστρέφω στη ...πηγή τους, την οποία και πληροφορώ ότι ως νέος στα τοπικά πράγματα, θα ενημερώνω την τοπική κοινωνία για όλες τις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου.


Πολύ σύντομα, δημότες θα ενημερωθούν αναλυτικά μέσω κειμένου στον Τύπο για όλα τα έργα που είτε υλοποιήθηκαν είτε δρομολούνται, με διαφανείς διαδικασίες.
Παράλληλα, απευθύνω έκκληση προς τα στελέχη της αντιπολίτευσης να αφήσουν στην ...άκρη τις αιχμές και τις όποιες σκοπιμότητες και να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα πραγματικά προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, η οποία βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης. Οι πολίτες όχι μόνο βλέπουν άλλα καταλαβαίνουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις όποιες συκοφαντίες.  
Σημασία λοιπόν έχει ο τόπος μας να πάει μπροστά!!!  Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου, τον οποίο και θα επιτύχω, έστω και με την μικρή εμπειρία μου στα κοινά αφού κινητήρια δύναμη είναι η αγάπη μου για το Βραχάσι και τους ανθρώπους της.
Ας κοιτάξουμε μπροστά και ας μην ξεχνάμε το Πολιτισμό μας!!!

Με εκτίμηση 
Γεώργιος Φθενάκης

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mε αυτούς τους δασκάλους που καθέσε Γιώργη τετοιά γραματα θα μαθείς.Που είναι όλοι κατηγορούμενοι.........Οσο για την ενημέρωση εχείς ενημερώση όλο τον κόσμο για την εταίρεια και τον 1.5 χρόνο που περιμένουμε το πορισμα του ορκωτού.Αντε γειά μαθητή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το ειδαμε σημερα με την απουσια σας στο δημοτικο συμβουλιο και την μελετη αναπλασης του βραχασιου που μας παρουσιασε η τεχνικη υπηρεσια...εκτος και αν λετε τα κοκκινα χαλια οροσημο στα οποια θα πατατε καβαλαρης με τον κερουλη ...αραγε αυτα που του γραφουν τα καταλαβαινει ?
Ο χρήστης Ζαχαρίας Φθενάκης είπε…
Βρε, βρε το Γιώργο, το καημένο το παιδί, το κατατρεγμένο, που συνεχίζει να "μάχεται" για το συμφέρον του τόπου και προσπαθεί για την ευημερία των δημοτών με όλες του τις δυνάμεις κι αυτοί οι κακοί άνθρωποι τον συκοφαντούν και του κάνουν πόλεμο λάσπης...

Μιλάμε για πολύ δακρύβρεχτο σενάριο φτηνής φαντασίας, που καταντά κωμωδία κακής ποιότητας, που δε θέλει κανείς να δει.

Πες μας λοιπόν συκοφαντημένο παιδί αν οι παράνομες προσλήψεις της Επιχειρησικής Βραχασίου αποτελούν συκοφαντία ή πραγματικότητα.

Είναι συκοφαντία ότι δεν προχώρησε τόσο καιρό ο έλεγχος της δημοτικής εταιρείας που διοικείς;

Είναι συκοφαντία ότι ενώ έλεγες ότι οι ιδιώτες δε θα πατήσουν στις παραλίες όσο θα είσαι εσύ πρόεδρος της εταιρείας, είσαι εσύ που έφερες τελικά τους ιδιώτες στις παραλίες.

Πες μας ακόμα σε πόσες συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου έχεις παραστεί είτε ως σύμβουλος είτε ως πρόεδρος.

Πόσες συνεδριάσεις συγκάλεσες όσο καιρό είσαι πρόεδρος και πόσες έπρεπε να συγκαλέσεις;

Είναι συκοφαντία το ότι δε γνωρίζεις την κοινοτική περιουσία όπως οφείλεις και ότι δεν κάνεις τίποτα για να τη μάθεις, όπως αποκάλυψε ο Μαμαλούκος;

Οι φανφάρες και τα ευχολόγια είναι εύκολα πράγματα φίλε Γιώργη, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από έμισθα δεκανίκα. Οι πράξεις είναι δύσκολες και δυστυχώς εσύ πολλάκις εζυγίσθης και εβρέθης ελλιποβαρής.
Όχι βέβαια ότι είναι αυτό το θέμα μας, ή ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Πώς θα μπορούσε κανείς άλλωστε να πεισθεί ότι ξύπνησες χαμογελαστός μια ωραία πρωία, κοίταξες αγουροξυπνημένος τον εαυτό σου στον καθρεύτη και είπες με Ναπολεόντια σιγουριά: "Από σήμερα θα "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών." Είσαι μεγάλος αφελής Γιώργη αν πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις κατ' αυτό τον τρόπο. Έχω ξαναπεί όμως ότι το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει, ιδιαίτερα αν εσύ δεν μπορείς να αντιληφθείς που φτάνουν τα όρια της ανοχής και που ξεκινούν τα όρια της γελοιότητας.

Ζαχαρίας Φθενάκης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Ως νέος Πρόεδρος δηλώνω ότι θα συνεχίσω να "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών"

ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν μάλιστα τα σκουπίδια μαζεύονται με σακουλάκια εκτός κάδων (που ορισμένοι εξ αυτών είναι ήδη σπασμένοι και διαλυμένοι) και κάποιοι τ'αφήνουν στις πόρτες των γειτόνων μακρύτερα από τις επιχειρήσεις ή τα σπίτια τους, τότε σίγουρα θα μιλάμε για ένα -ακόμη- έτος ορόσημο για το Βραχάσι και το Σίσι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάγγελμα χριστουγεννιάτικο ανάκατο με ευχές και αιχμές. Πόσο άπειρος είσαι αγαπητέ Πρόεδρε.
Και κάτι άλλο.
Μακάρι να τα πας καλά.
Καλό θα είναι για τον τόπο μας.
Ο χρήστης Βραχασωτης είπε…
ΕΣΥ μάλλον με τα σκουπίδια ζεις σε άλλο κόσμο ! Αλλα τι να κάνουν ρε φίλε εσάς μια πΑρτη σας ενδιαφέρει το Βραχασι μόνο στις διακοπές !
Να έρχεστε και να τα έχετε όλα όπως θέλετε λες και δε ξέρετε σε τι κατάσταση είναι όλη η Ελλάδα ! Φταίει όμως ο Γιωργης που σας δίνει σημασία και δε σας παρατα Μόνο καθετε και ανέχεται τις παπαρολογιες του καθενός .
Εμείς και λέω εμείς γιατί ο Γιωργης είναι πραγματικά φίλος έχει παρουσιάσει έργο σε ότι έχει αναλάβει
Τώρα επειδή δε συστρατευεται με τη παρειτσα σας προσπαθείτε να τον υπονομευσετε !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού μίλησε για συκοφάντες, για πολέμους λάσπης, για ατοπήματα και άλλα ηρωικά, μας διαβεβαίωσε ότι θα πετύχει!!!
Ποιός δεν το θέλει; Ας πετύχεις Γιώργη μας... Σε εμποδίζει κανείς;
Μην το κάνεις κι εσύ σαν τον Ν. Ρίζο στην Ελληνική ταινία που έλεγε βαστάτε με!!! Αλλά δεν τον κράταγε κανείς...
Και όπως λες Γιώργη: Μην ξεχνάς τον Πολιτισμό μας!!! ΑΛλά ποιό πολιτισμό; Αυτόν που μαζί με τις ευχές σου στέλνεις και προειδοποιητκά πυρά και αποκαλείς την όποια αντιπολίτευσή σου συκοφάντες χωρίς να απαντάς επί της ουσίας;
Αυτό τον πολιτισμό μάλλον πρέπει να τον επαναπροσδιορίσεις γιατί δεν είναι πολιτισμός...

Σισώτης
Ο χρήστης Βραχασωτης είπε…
ΕΣΥ ποια θεωρείς αντιπολίτευση ; Τα σχόλια τα συκοφαντικά τις ψευτιές Και τις ειρωνειες ;
Και αν μη τι άλλο ΕΣΥ κρίνεις κάποιο μόνο και μόνο επειδή έχεις πρόβλημα με τα σκουπίδια ;
Τα τελευταία δυο χρόνια τι γινόταν ; Τώρα που είναι Προεδρος ο Γιωργης σου κατέβηκαν όλες αυτές οι εξυπνάδες ;
Εμείς ζούμε εδω και επέτρεψε μας να έχουμε σφαιρική εικόνα απο την πορεία του Γιωργη ως Προεδρος και είμαστε ικανοποιημένοι .
Δεν είναι μόνο φίλε η Καθαριοτητα που όντως υπήρχε πρόβλημα το καλοκαίρι άλλωστε και ο Γιωργης δεν ήταν ικανοποιημένος αλλα προσπαθούσε !
Μη ξεχνάς ότι το κράτος δεν τους επέτρεψαν να πάρουν υπαλλήλους .
Τέλος πάντως δεν έχει νόημα να κάνουμε διάλογο .
Επειδή όμως ξέρουμε στο Βραχασι τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Γιωργης και μόνο ο Γιωργης γιατί ο δημοτικής Συμβουλος είναι απών και η αντιπολίτευση είναι πιασε τον ένα βαρα τον άλλο , καλη η κριτική αλλα πάντα καλοπροαίρετα και ως Προς το συμφέρον του τόπου .
Όλα αυτα που γράφουν άλλωστε Λεμπιδης Ζαχαρης Μαμαλουκος ξέρουμε στο Χωριο το ρόλο τους και δε δίνει κανείς σημασία και δεν αξίζει να ασχολείται και κανείς .

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!