Στους πέντε "κόκκινους" Δήμους της Κρήτης ο Δήμος Αγίου Νικολάου όπου ηγούνται οικονομολόγοι!!!!


 Η... καλή χρονιά από το κλείσιμο της προηγούμενης φαίνεται, όπως ακριβώς συμβαίνει και με 31 «κόκκινους» δήμους της χώρας, οι οποίοι πήραν το πράσινο φως από τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών για το συμψηφισμό των χρεών τους προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το συνολικό ποσό που συμψηφίζεται, σε εφαρμογή του Ν. 4047/2012, είναι 54.564.920,32 ευρώ έναντι των εσόδων που θα είχαν από παρακρατηθέντες πόρους. Μεταξύ των δήμων, οι Αχάρνες, ο Βύρωνας, η Θεσσαλονίκη, ο Κορυδαλλός, η Λάρισα, τα Τρίκαλα, το Πέραμα και η Φυλή.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, οι δήμοι που εμπίπτουν στη διάταξη περί συμψηφισμού είναι:
Αγ. Βαρβάρας
Αγίου Νικολάου
Αλμυρού
Άνδρου
Ασπροπύργου
Αχαρνών
Βύρωνα
Γόρτυνας
Διδυμοτείχου
Έδεσσας
Θεσσαλονίκης
Ιστιαίας- Αιδηψού
Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Κοζάνης
Κορυδαλλού
Λαρισαίων
ΛέσβουΜαλεβιζίου
Μεσσήνης
Μεταμόρφωσης
Μυλοποτάμου
Νισύρου
Νοτίου Πηλίου
Οιχαλίας
Παιονίας
Περάματος
Σουφλίου
Τοπείρου
Τρικκαίων
Φυλής
Χερσονήσου
Στυλιανίδης: Διευκολύνουμε τους «κόκκινους» δήμους
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, «με την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης διευκολύνουμε τον οικονομικό προγραμματισμό των δήμων που είναι υπερχρεωμένοι, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποπληρώσουν οφειλές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς να στερηθούν ρευστότητα. Επιπρόσθετα, με τη ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από βεβαιωμένους πρόσθετους φόρους και πρόστιμα καθώς και από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και κάθε μορφής επιβαρύνσεις».
Να σημειωθεί, τέλος, πως από τον υπουργό Εσωτερικών και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών υπεγράφη επίσης η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την «Παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων, οικονομικού έτους 2013». Η ΚΥΑ Κατάρτισης Προϋπολογισμού βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/
aftodioikisi.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΜΑ!ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΕΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΙΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παιχτουρες και οι δυο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Σε διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας το Αρρεναγωγείο Βραχασίου

Μια γνώμη για το Αρρεναγωγείο στο Βραχάσι

"Οι ρίζες με τραβούσανε σε τούτα τα χώματα. Τα χώματά μου..."

Ο κύκλος στο σταυροδρόμι...

Γιανναδάκης Μανώλης ο μπαρουτοκαπνισμένος Οπλαρχηγός Μεραμβέλλου από το Βραχάσι

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Πως ερημώνουν τα χωριά...

Τα ετοιμόρροπα κτίσματα και η βρύση που δεν τρέχει...

Το Ρούσο Χαράκι ως διαχρονικός χώρος διαφημίσεων!!!