Ζαχ. Φθενάκης: "το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει..."

 O Ζαχαραίας Φθενάκης απαντά στον Γ. Φθενάκη:

"Βρε, βρε το Γιώργο, το καημένο το παιδί, το κατατρεγμένο, που συνεχίζει να "μάχεται" για το συμφέρον του τόπου και προσπαθεί για την ευημερία των δημοτών με όλες του τις δυνάμεις κι αυτοί οι κακοί άνθρωποι τον συκοφαντούν και του κάνουν πόλεμο λάσπης... 
Μιλάμε για πολύ δακρύβρεχτο σενάριο φτηνής φαντασίας, που καταντά κωμωδία κακής ποιότητας, που δε θέλει κανείς να δει.

Πες μας λοιπόν συκοφαντημένο παιδί αν οι παράνομες προσλήψεις της Επιχειρησικής Βραχασίου αποτελούν συκοφαντία ή πραγματικότητα. 
Είναι συκοφαντία ότι δεν προχώρησε τόσο καιρό ο έλεγχος της δημοτικής εταιρείας που διοικείς;

Είναι συκοφαντία ότι ενώ έλεγες ότι οι ιδιώτες δε θα πατήσουν στις παραλίες όσο θα είσαι εσύ πρόεδρος της εταιρείας, είσαι εσύ που έφερες τελικά τους ιδιώτες στις παραλίες.

Πες μας ακόμα σε πόσες συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου έχεις παραστεί είτε ως σύμβουλος είτε ως πρόεδρος.

Πόσες συνεδριάσεις συγκάλεσες όσο καιρό είσαι πρόεδρος και πόσες έπρεπε να συγκαλέσεις;

Είναι συκοφαντία το ότι δε γνωρίζεις την κοινοτική περιουσία όπως οφείλεις και ότι δεν κάνεις τίποτα για να τη μάθεις, όπως αποκάλυψε ο Μαμαλούκος;

Οι φανφάρες και τα ευχολόγια είναι εύκολα πράγματα φίλε Γιώργη, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από έμισθα δεκανίκια. Οι πράξεις είναι δύσκολες και δυστυχώς εσύ πολλάκις εζυγίσθης και εβρέθης ελλιποβαρής.

Όχι βέβαια ότι είναι αυτό το θέμα μας, ή ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Πώς θα μπορούσε κανείς άλλωστε να πεισθεί ότι ξύπνησες χαμογελαστός μια ωραία πρωία, κοίταξες αγουροξυπνημένος τον εαυτό σου στον καθρεύτη και είπες με Ναπολεόντια σιγουριά: "Από σήμερα θα "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών." 
Είσαι μεγάλος αφελής Γιώργη αν πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις κατ' αυτό τον τρόπο. 
Έχω ξαναπεί όμως ότι το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει, ιδιαίτερα αν εσύ δεν μπορείς να αντιληφθείς που φτάνουν τα όρια της ανοχής και που ξεκινούν τα όρια της γελοιότητας. 

Ζαχαρίας Φθενάκης"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!