Ζαχ. Φθενάκης: "το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει..."

 O Ζαχαραίας Φθενάκης απαντά στον Γ. Φθενάκη:

"Βρε, βρε το Γιώργο, το καημένο το παιδί, το κατατρεγμένο, που συνεχίζει να "μάχεται" για το συμφέρον του τόπου και προσπαθεί για την ευημερία των δημοτών με όλες του τις δυνάμεις κι αυτοί οι κακοί άνθρωποι τον συκοφαντούν και του κάνουν πόλεμο λάσπης... 
Μιλάμε για πολύ δακρύβρεχτο σενάριο φτηνής φαντασίας, που καταντά κωμωδία κακής ποιότητας, που δε θέλει κανείς να δει.

Πες μας λοιπόν συκοφαντημένο παιδί αν οι παράνομες προσλήψεις της Επιχειρησικής Βραχασίου αποτελούν συκοφαντία ή πραγματικότητα. 
Είναι συκοφαντία ότι δεν προχώρησε τόσο καιρό ο έλεγχος της δημοτικής εταιρείας που διοικείς;

Είναι συκοφαντία ότι ενώ έλεγες ότι οι ιδιώτες δε θα πατήσουν στις παραλίες όσο θα είσαι εσύ πρόεδρος της εταιρείας, είσαι εσύ που έφερες τελικά τους ιδιώτες στις παραλίες.

Πες μας ακόμα σε πόσες συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου έχεις παραστεί είτε ως σύμβουλος είτε ως πρόεδρος.

Πόσες συνεδριάσεις συγκάλεσες όσο καιρό είσαι πρόεδρος και πόσες έπρεπε να συγκαλέσεις;

Είναι συκοφαντία το ότι δε γνωρίζεις την κοινοτική περιουσία όπως οφείλεις και ότι δεν κάνεις τίποτα για να τη μάθεις, όπως αποκάλυψε ο Μαμαλούκος;

Οι φανφάρες και τα ευχολόγια είναι εύκολα πράγματα φίλε Γιώργη, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από έμισθα δεκανίκια. Οι πράξεις είναι δύσκολες και δυστυχώς εσύ πολλάκις εζυγίσθης και εβρέθης ελλιποβαρής.

Όχι βέβαια ότι είναι αυτό το θέμα μας, ή ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Πώς θα μπορούσε κανείς άλλωστε να πεισθεί ότι ξύπνησες χαμογελαστός μια ωραία πρωία, κοίταξες αγουροξυπνημένος τον εαυτό σου στον καθρεύτη και είπες με Ναπολεόντια σιγουριά: "Από σήμερα θα "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών." 
Είσαι μεγάλος αφελής Γιώργη αν πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις κατ' αυτό τον τρόπο. 
Έχω ξαναπεί όμως ότι το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει, ιδιαίτερα αν εσύ δεν μπορείς να αντιληφθείς που φτάνουν τα όρια της ανοχής και που ξεκινούν τα όρια της γελοιότητας. 

Ζαχαρίας Φθενάκης"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Σε διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας το Αρρεναγωγείο Βραχασίου

Μια γνώμη για το Αρρεναγωγείο στο Βραχάσι

"Οι ρίζες με τραβούσανε σε τούτα τα χώματα. Τα χώματά μου..."

Ο κύκλος στο σταυροδρόμι...

Γιανναδάκης Μανώλης ο μπαρουτοκαπνισμένος Οπλαρχηγός Μεραμβέλλου από το Βραχάσι

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Πως ερημώνουν τα χωριά...

Τα ετοιμόρροπα κτίσματα και η βρύση που δεν τρέχει...

Το Ρούσο Χαράκι ως διαχρονικός χώρος διαφημίσεων!!!