Πλιάτσικο...

Ένα σχόλιο που έφτασε στο ιστολόγιό μας:


"Στο τοπ.συμβούλιο κάποιος κύριος του ακροατηρίου υποβάθμισε και απαξίωσε τά ακίνητα που δώρησαν Βραχασώτες δωρητές εμπιστευόμενοι την κοινότητα.

Επ ευκαιρία να ενημερώσω ότι οι παράνομοι υλοτόμοι έχουν βάλει στό μάτι αγροκτήματα της εκκλησίας και ήδη έχουν προχωρήσει σε κόψιμο δένδρων.
Υπάρχει σχετική καταγγελία στό γραφείο της δασικής υπηρεσίας στη Νεάπολη.
Ας προσέξει η επίσημη εκκλησία γιατί θα μείνουν τα κτήματα γυμνά.
Το ίδιο συμβαίνει και για τα κτήματα που έχουν δωρηθεί στο Σχολείο και που σήμερα έχουν περάσει στη δικαιοδοσία των Δήμων.
Και μόνο γι αυτό έπρεπε τάχιστα ο Δήμος να ενδιαφερθεί για την ανεύρεση της περιουσίας της κοινότητας και να την προστατεύσει.
Οι παραβατικοί που ασχολούνται με την υλοτομία μαθαίνουν από ορισμένους παλαιούς Βραχασώτες σε ποιόν ανήκουν ορισμένα εγκαταλελειμένα αγροκτήματα και πάνε σχεδόν καθημερινώς και πετσοκόβουν τα δένδρα ελιές χαρουπιές βελανιδιές και ότι υπάρχει.
Αυτά και άλλα πολλά μας ειπε ο συγχωριανός μας Γ.Παραβολιάσης δασικός υπάλληλος ο οποίος έχει δεχτεί και επιθέσεις από τους παρανομούντες.

Ρωτήστε τον και θα σας πει περισσότερα για το τι τραβάει στην άσκηση των καθηκόντων του.


Φίλος του ιστολογίου σας."

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και γιατί δε λέει ο κύριος Παραβολιάσης τι κάνει γι αυτό? Απολύτως τίποτα.Και ο ενας που πιάσανε τον άφησαν και συνεχίζει τη δουλεία του..

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!