Η πιάτσα των ΤΑΧΙ στο Σίσι...

Στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο Βραχασίου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 υπήρχε ένα θέμα για την πιάτσα των Ταξί. Για να μεγαλώσει ένα μέτρο βόρεια προς στην θάλασσα, κάτι που εξυπηρετεί  και στο ότι μεγαλώνει ο δρόμος σε αυτό το σημείο.
Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι για το μεγάλο χωράφι που βρίσκεται στην απάνω μεριά του δρόμου έχουν να κάνουν πολλοί κληρονόμοι,το ίδιο  ισχύει και για την κάτω μεριά του δρόμου για το ένα μέτρο . 
Η γνώμη μου  για αυτό το θέμα ήταν θετική να μεγαλώσει η πιάτσα των ταξί και ο δρόμος σε αυτό το σημείο  αρκεί το τμήμα αυτό να είναι κοινοτικό όπως ανάφερα στην απόφαση.
Σήμερα συναντήθηκα με την κληρονόμο που έχει το 1/3 του οικοπέδου η οποία μου ανάφερε ότι αρχικά της ζήτησαν από την απάνω μεριά ένα τμήμα και ότι το χωράφι δεν είναι κοινοτικό.
Ακόμα μου ανέφερε ότι και να θέλει δεν μπορεί να το παραχωρήσει γιατί υπάρχουν πολλοί κληρονόμοι.

Μαμαλούκος Χρήστος 
Τοπικός Σύμβουλος Βραχασίου

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περαστικά στο σύμβουλο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σοβαρότητα του προέδρου απεικονίζεται στη σοβαρότητα των αποφάσεων του τοπικού συμβουλίου. Αποφασίζουν να επεκταθεί η πιάτσα των ΤΑΞΙ σε ένα ιδιωτικό χώρο και δεν κάνουν ούτε τον κόπο να ελέγξουν αν το οικόπεδο ανήκει στο δήμο. Ο Μαμαλούκος υπήρξε και πάλι ο μόνος που χειρίστηκε το θέμα σωστά αφού συμφώνησε μεν αλλά με τη ρητή επιφύλαξη, αν το οικόπεδο είναι κοινοτικό.

Α.Κ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο νέος αντιδήμαρχος Βραχασίου επισκέφθηκε σήμερα το Βραχάσι. Φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο Φθενάκη και τη συμβουλο Αστρουλάκη και τον απερχόμενο αντιδήμαρχο Κερούλη στο γραφείο της κοινότητας. Η δεοντολογία επιτάσσει σε τέτοιοες περιπτώσεις να καλούνται και οι εκλεγμένοι της αντιπολίτευσης, δηλαδή ο Μαμαλούκος. Όμως αυτά για το Φθενάκη είναι ψιλά γράμματα όπως φαίνεται. Εδώ δεν κάλεσε τον Μαμαλούκο όταν γινόταν συμβούλιο. Θα τον καλούσε στην πρώτη επίσκεψη του νέου αντιδημάρχου και μάλιστα θα άφηνε να έβγαζαν όλοι μαζί φωτογραφία;... Καθεστωτική αντίληψη του Φθενάκη, που θεωρεί την κοινότητα κτήμα του. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

Α.Κ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί και να έχεις δίκιο ΑΚ αλλα θυμασε όταν πήγε στη ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ο βουλευτής ποιους κάλεσαν ; Ο Γιωργης επειδή ξέρω τι άνθρωπος Είναι δεν σκέφτεται έτσι .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξ όσων γνωρίζω ο Φθενάκης προ πολλού είχε αποστασιοποιηθεί (πιθανόν κατ' εντολή του δημάρχου) και δεν πήγαινε ούτε στα τοπικά συμβούλια. Για την επίσκεψη του βουλευτή δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες, ούτε αν η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη, ούτε αν ήταν ξαφνική, ούτε ποιοί μπορεί να έτυχε να βρεθούν εκείνη τη στιγμή εκεί. Πάντως ανεξάρτητα από το τι έγινε τότε, δεν μπορεί αυτό να αποτελεί άλοθι για να μην κληθεί ο Μαμαλούκος στην πρώτη επίσημη παρουσία του νέου αντιδημάρχου Βραχασίου στο Βραχάσι. Είναι όπως και να το κάνουμε, αντιδεοντολογικό.

Α.Κ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

Συνέντευξη του Μανόλη Γιανναδάκη στο ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ για την έκθεση χαρακτικής που ανοίγει σήμερα 4 Αυγούστου 2017 στο Βραχάσι με θέμα τον Ερωτόκριτο

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Βραχασώτικες Ιστορίες: Η δημοσκόπηση του "χασαπόχαρτου" του ...Αρισμαρή!

Ο Σταυρός και τι σηματοδοτεί στο Σελλινάρι

Υπογράφουμε για να τρέξει ξανά η Απάνω Βρύση στο Βραχάσι

O Γιώργης Ξυράφης στο Σίσι φτιάχνει μοναδικά μουσικά όργανα παραδοσιακής μουσικής!!!

Σπύρος Σουλαδάκης: Ένας πιανίστας με καταγωγή από το Βραχάσι

Προσομοίωση του Μινωικού Παλατιού στο Κεφάλι του Μπούφου και της ευρύτερης περιοχής κατά την εποχή του χαλκού!!!