Έκοψαν την πίτα τους στη Δημοτική Συνεργασία


“Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε την Δευτέρα το απόγευμα η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ομάδος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και το φλουρί έπεσε για άλλη μια φορά στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λεμπίδη Μανόλη , ο οποίος από ότι φαίνεται διατηρεί την υπόσχεση της Αντιδημαρχίας , την οποία άλλωστε απλά ανανέωσε αφού η υπόσχεση αυτή ήταν και στην περυσινή κοπή.

Μετά την κοπή της πίτας φήμες φέρουν τον Δημοτικό Σύμβουλο να είχε εμπλακεί σε υπόγειες διεργασίες προκειμένου να κερδίσει εκ νέου το φλουρί. Οι διεργασίες αυτές φαίνεται ότι  δεν απέδωσαν τουλάχιστον στο πρόσωπο του κ. Κοκκίνη Γιάννη – Δημοτικού Συμβούλου , ο οποίος αρνήθηκε να φέρει την πίτα με σημαδεμένη την θέση του φλουριού. Βάσιμες πληροφορίες φέρουν την έταιρη Δημοτική Σύμβουλο κ. Παντερμαράκη Φρόσω να ενδίδει στις πιέσεις και τελικά μια ωραία βραδιά να καταλήξει σε βραδιά ψιθύρων … αλλά όχι καρδιάς την φορά αυτή !!!

Μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας κ. Καρατσής Πανίκος , ο οποίος κάνοντας κίνηση ματ , απέφυγε το φλουρί της Αντιδημαρχίας και παραμένει επικεφαλής του συνδυασμού ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ήταν ο μόνος που απόλαυσε το κομμάτι της πίτας , καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γουναλάκης εκμεταλλευόμενος την πίκρα και την σύγχυση των υπολοίπων τύλιξε σε χαρτοπετσέτες τα υπόλοιπα κομμάτια της πίτας και αναχώρησε για άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση.

Κλείνοντας , πληροφορίες που φέρουν τον κ. Καρατσή σε πλήρη συνεννόηση με τον κ. Λεμπίδη είναι ελεγχόμενες και μη διασταυρωμένες προς το παρόν.”


Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν γίνει αν η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ εκτός από πολύ διάθεση για δουλειά δεν είχε και αρκετό χιούμορ. Όντως το φλουρί κερδήθηκε ξανά από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λεμπίδη Μανόλη , όμως τα υπόλοιπα είναι για να ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα των ημερών.

Από την πλευρά μας πολλές ευχές σε όλους και καλή δύναμη γιατί δύσκολα υπάρχουν ακόμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

Συνέντευξη του Μανόλη Γιανναδάκη στο ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ για την έκθεση χαρακτικής που ανοίγει σήμερα 4 Αυγούστου 2017 στο Βραχάσι με θέμα τον Ερωτόκριτο

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Βραχασώτικες Ιστορίες: Η δημοσκόπηση του "χασαπόχαρτου" του ...Αρισμαρή!

Ο Σταυρός και τι σηματοδοτεί στο Σελλινάρι

Υπογράφουμε για να τρέξει ξανά η Απάνω Βρύση στο Βραχάσι

O Γιώργης Ξυράφης στο Σίσι φτιάχνει μοναδικά μουσικά όργανα παραδοσιακής μουσικής!!!

Σπύρος Σουλαδάκης: Ένας πιανίστας με καταγωγή από το Βραχάσι

Προσομοίωση του Μινωικού Παλατιού στο Κεφάλι του Μπούφου και της ευρύτερης περιοχής κατά την εποχή του χαλκού!!!