Επερώτηση από τη Δημοτική Συνεργασία: «Ρύπανση από συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων»

«Ρύπανση από συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων»
Άγιος Νικόλαος , 14.01.2013

Κύριε Δήμαρχε

Παρακολουθούμε τα τελευταία δύο χρόνια μια απίστευτη ρύπανση σε τοίχους αλλά και σε σήματα Τροχαίας από οπαδούς συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών ομάδων , οι οποίες αντιπροσωπεύονται με συνδέσμους οπαδών στον Άγιο Νικόλαο.
Έκπληκτοι επίσης παρακολουθούμε την απάθεια με την οποία ουσιαστικά αποδεχόσαστε την ύπαρξη των φαινομένων αυτών. Ειλικρινά περιμέναμε την έντονη αντίδραση σας δεδομένου ότι ο Άγιος Νικόλαος είναι πόλη τουριστική και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μεταβληθεί σε χώρο έκνομης και προσβλητικής δράσης ατόμων που πάνω από όλα δεν σέβονται τον τόπο τους και την ιστορία του.
Ιδιαίτερα στην περιοχή της Ελούντας αλλά και του Αγίου Νικολάου παρατηρείται το φαινόμενο του να γεμίζουν τοίχους με συνθήματα αλλά και τις πινακίδες σήμανσης με αυτοκόλλητα οπαδικά σήματα , κάνοντας την ανάγνωση τους αδύνατη και την εικόνα αηδιαστική για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εάν προτίθεσθε να καταφύγετε σε νομικές ενέργειες (μηνύσεις) έναντι των επικεφαλείς των συνδέσμων αυτών. Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι σε περίπτωση που αποφασισθεί παρόμοια ενέργεια από την πλευρά σας , θα είμαστε ένθερμοι συμπαραστάτες σας στην προσπάθεια σας αυτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Συνέντευξη του Μανόλη Γιανναδάκη στο ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ για την έκθεση χαρακτικής που ανοίγει σήμερα 4 Αυγούστου 2017 στο Βραχάσι με θέμα τον Ερωτόκριτο

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Ο αγαπημένος 'Αγιος του καλοκαιριού

Ο Βραχασώτης Μανόλης Γιανναδάκης

Φωτογραφία από το 1925 του πρώτου αυτοκινήτου της γραμμής Ηρακλείου - Νεαπόλεως στο Βραχάσι!

Για τον Γιάννη που έφυγε νωρίς...

Ο δρόμος του Βραχασού έχει τη δική του μεγάλη ιστορία!

O Μπάρμπα Γρηγόρης

Πολιτιστικές Συναντήσεις Βραχάσι 2017 από τον Π. Σ. Βραχασίου "Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ"

Τρεις εκπληκτικές φωτογραφίες από το Δημοτικό Σχολείο στο Σίσι!!!