X. Mαμαλούκος: "εικόνες εγκατάλειψης από το Βραχάσι και το Σίσι..."


Eικόνες εγκαταλείψης από την περιοχή Σισίου αλλά και το κοιμητήριο Βραχασίου!!
Ο δρόμος αυτός ενώνει το χωριό Σίσι με το Πάνω Σίσι και εξυπηρετεί εκατοντάδες χωριανούς καθημερινά.
Σπασμένοι καθρέπτες σε κεντρικά μέρη του Σισίου και όχι μόνο...
Κοιμητήριο Βραχασίου: πλήρης εγκαταλείψη...
Ο καθένας να βγάλει τα συμπερασματά του!!!!

Μαμαλούκος  Χρήστος 
Τοπικός συμβούλος Βραχασίου

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λίγο πιό πάνω από αυτο το σημείο του δρόμου έχει σπήτι και ο καθηγητής κ. Β.Φθενάκής.Αυτό για να κατατοπιστούν που βρίσκεται ο δρόμος.Ακόμα λίμνη όταν βρέχει έχουμε στο πάρκιν του σχολείου, προς τον δρόμο!Μαμαλούκος Χρήστος τοπικός σύμβουλος Βραχασίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον εισαγγελέα Χρήστο!! Επειγόντως !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως η αντιπολίτευση στο Βραχασι σκιζει !
Και σε τοπικό αλλά και σε δημοτικό έπιπεδο !
Τουλάχιστο ρε παιδιά γραφτε τους και τα σχόλια γιατί γινόμαστε ρεζίλι !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
.........παντως αυτοι στο κοιμητηριο δεν εχουν αναγκη...οι ζωντανοι κινδυνευουν....αυτοί δεν ψηφίζουν...ποτέ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΕΙΝΟΙ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΣΑΛΑΚΗΣ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΔΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ "ΟΡΟΣΗΜΟ" ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ...

ΒΡΑΧΑΣΩΤΗΣ
(ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΣΙΔΙΑ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ποιο μηχανισμό του Δημου μιλάς φίλε; Διερωτάται κανείς αν με το Πετσαλη μας επερνε κανείς στα σοβαρά; Ότι έγγραφο έστελναν στις υπηρεσίες τα κοινοποιουσαν και στον εισαγγελέα! Αυτά πληρώνει τώρα η περιοχή μας !
Καλά να πάθουμε !
Παραπάνω ένας σχολιαστής μιλά για το ποιον της αντιπολίτευσης !
Αν Είναι δυνατόν να εκπροσωπείται η περιοχή με αυτά τα άτομα !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
PES TOY PROEDROY NA GRACEI ENA KEIMENO .....NA KATALABEIS PIOS MAS EKPROSWPEI...ANTE GEIA...ALLA KAI O PROEDROS .....
Ο χρήστης Ζαχαρίας Φθενάκης είπε…
Δεν αντιλαμβάνομαι αγαπητέ "άγνωστε" σχολιαστή, πού είναι ακριβώς το πρόβλημα, αν κάθε ενέργεια του Πετσαλάκη κοινοποιούντναν στον Εισαγγελέα. Υπήρχε κανείς που έρπεπε να φοβάται από αυτές τις ενέργειες; Ποίος επιτέλους φοβάται τον εισαγγελέα εκτός από αυτούς που δεν έχουν καθαρή τη φωλιά τους; Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης πώς η όποια κοινοποίηση στον εισαγγελέα αποτρέπει τη δημοτική αρχή να παράγει έργο στο Βραχάσι ή αλλού και γιατί είναι αυτό αιτία να το πληρώνει τώρα η περιοχή. Μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις;

Και κάτι τελευταίο... μάθε εσύ και η εξ ανατολών παρέα σου ότι αυτά που ξέρατε πρέπει να τα ξεχάσετε. Βεβαίως δικαιούστε ακόμα να λέτε αρλούμπες και να παραμυθιάζετε τον κόσμο που θέλει να παραμυθιάζεται. Ο υπόλοιπος κόσμος έχει ξυπνήσει. Φροντίστε επίσης να συνηθίσετε την ιδέα του εισαγγελέα, γιάτι αυτή είναι εδώ και καιρό και θα συνεχίσει να είναι η πάγια γραμμή που θα βάλει τέλος στην όποια ανομία που προσπαθείτε να της δώσετε ηθική διάσταση εις το όνομα δήθεν του καλού του τόπου. Ότι δεν είναι νόμιμο αγαπητέ δεν μπορεί να είναι ούτε ηθικό, ούτε μπορεί να παίρνει συγχωροχάρτι ότι γίνεται για το καλό του τόπου. Οι αντιλήψεις αυτές όφειλαν να είναι ξεπερασμένες, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην καταρέουσα Ελλάδα. Σε διαβεβαιώνω επίσης ότι τον Πετσαλάκη και τον έπαιρναν και τον παίρνουν πολύ στα σοβαρά όσοι έπρεπε. Τα αποτελέσματα θα τα δεις λίαν συντόμως.

Ζαχαρίας Φθενάκης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nα κάνουν με νόμους διοικηση να μην φοβούντα τον εισαγγελέα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!