Πρόεδρος στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Καθηγητής Γ. Φθενάκης!!!Ο Καθηγητής Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αγαπητός φίλος και συγχωριανός μας εξελέγη Πρόεδρος του Τμήματος.
Ο Γιώργος σε σχόλιό του με αφορμή την εκλογή του σημείωσε:
"Μία νέα εποχή αρχίζει για το Τμήμα Κτηνιατρικής του Παν. Θεσσαλίας.
Οι συνάδελφοι του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος με εξέλεξαν στο αξίωμα του Προέδρου του Τμήματος.Το όραμά μου είναι: ισχυρό Τμήμα με πρωταγωνιστικό ρόλο και δυνατή φωνή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στα Ελληνικά κτηνιατρικά δρώμενα.Θέλω να αλλάξουμε την εικόνα του Τμήματός μας, να βελτιώσουμε την ακαδημαϊκότητά μας, να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά μας και να δημιουργήσουμε περιβάλλον ελκυστικό για όλο το προσωπικό και τους φοιτητές, θέλω να κάνουμε το Τμήμα μας εστία δημιουργίας.
Η επιτυχία απαιτεί πρωτίστως κλίμα ηρεμίας, επιπλέον δε εγρήγορση και προσπάθεια, καθώς και συνεργασίες μέσα και έξω από το Τμήμα. Επίσης, απαιτεί τη συμμετοχή όλων, χωρίς διχαστικές πρακτικές, αλλά με συναίνεση, για την υλοποίηση των στόχων.

Θα είμαι πάντα παρών στο Τμήμα, προσπαθώντας για τη βελτίωσή του, υπερήφανος για το κύρος του και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την ενίσχυσή του.
Για τη δραστηριότητα του Γ.Φθενάκη έχουμε αναφερθεί ξανά από το ιστολόγιο ΕΔΩ

Εμείς ευχόμαστε και στα νέα του καθήκοντα καλή επιτυχία!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!