Πρωταθλητής ο Αθλητικός Όμιλος Βραχασίου με 13 χρονια χωρίς γήπεδο!!!!

Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Βραχασίου που σήμερα εξασφάλισε και τυπικά την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Η τεράστια προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας δεν συνοδεύεται δυστυχώς με όσα της οφείλει η Πολιτεία και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, αφού αυτή η χρονιά είναι η 13η χωρίς δικό της Γήπεδο.
Που κολάει το γήπεδο;
Σ΄αυτό οφείλει μια απάντηση ο Δήμος που θα το είχε έτοιμο από το Σεπτέμβριο!!!!

Μπράβο παιδιά και ελπίζουμε ο Δήμος Αγίου Νικολάου να κάνει όσα πρέπει για να αποκτήσει η ομάδα μας το δικό της "σπίτι".

Σχόλια

Ο χρήστης Zacharias Fthenakis είπε…
Χωρίς ίχνος αντιπολιτευτικής διάθεσης, θεωρώ υπερβολικά μεγάλο το διάστημα, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα, για να μην έχει επιλυθεί το πρόβλημα του γηπέδου. Οι τελευταίες διαβεβαιώσεις του κ. δημάρχου (και αυτές εν μέσω διαμαρτυριών δικών μου και άλλων) ήταν ότι ο χλοοτάπητας θα είχε μπει μέχρι το Μάρτιο του 2017. Ο Μάρτιος του 2017 κοντεύει να τελειώσει, αλλά χλοοτάπητας δεν έχει ακόμα μπει. Αν το πρόβλημα εδράζεται στην Ελληνική δημόσια διοίκηση, θα μπορούσα να το καταλάβω, αλλά προσωπικά δε θα δεχόμουνα να παριστανω το δήμαρχο χωρίς να μπορώ να παίξω το ρόλο του δημάρχου, επειδή η δημόσια διοίηση δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Και εν πάσει περιπτώσει, η όποια κακοδαιμονία οφείλεται στην δημόσια διοίκηση οφείλει να έχει ένα ή περισσότερα ονόματα και να μην είναι απρόσωπη, γιατί σε αντίθετη περίπτωση καταντά κοροϊδία. Στη βάση αυτής της λογικής, νομίζω ότι ο κ. δήμαρχος οφείλει τουλάχιστον μια πειστική εξήγηση. Προσωπικά δε θεωρώ πλέον απαραίτητη την οριοθέτηση χρονοδιαγραμάτων, γιατί όπως φαίνεται έχουν αποδειχθεί αίωλα και τείνουν να προσδώσουν χαρακτήρα αφερεγγυότητας σε όσους τα θέτουν.

Ζαχαρίας Φθενάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ο Μιχάλης Πεδιώτης με τον Γιώργη Γουλιδάκη!!! Μια σχέση αγάπης και μίσους!

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;

Φωτογραφία από το 1925 του πρώτου αυτοκινήτου της γραμμής Ηρακλείου - Νεαπόλεως στο Βραχάσι!

Ο Μανόλης Ιεραπετριτάκης πήρε το πτυχίο της Νομικής Σχολής σε ηλικία 75 χρονών!

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

O Μιχάλης....

Ο Ζαχαρίας Φασουλάς δίνει συνέντευξη στο Βραχάσι το 1992