Φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος 2004 για φιλανθρωπικό σκοπό με μικτή ομάδα του ΑΟΒ και της ΑΕΝ!!!Στη Νεάπολη θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το EURO 2004!!!!
Οι πρωταγωνιστές του θρυλικού EURO 2004  θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιώργου που χρειάζεται άμεσα βοήθεια σε νοσοκομείο της Γαλλίας.
Αντίπαλοι θα είναι μια μικτή ομάδα με παίκτες της ΑΕ Νεάπολης και του ΑΟ  Βραχασίου.
Οι Καραγκούνης, Κυριάκος, Μπασινάς, Κατσουράνης, Χανιωτάκης και άλλοι θα παίξουν μπάλα με ποδοσφαιριστές ομάδων του Μεραμπέλλου για πολύ καλό σκοπό σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Γιώργου.
Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 16.00 στο γήπεδο Περικλής Μελιδονιώτης της Νεάπολης και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.
Συμμετέχουν στην διοργάνωση πέρα απο την ΑΕΝ, ο Αναπτυξιακός Σισίου, Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ΑΟΒ, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων Δημοτικού Σχολείου Σισίου, Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου ΡΕΑ, Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων, κ.α

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ο Μιχάλης Πεδιώτης με τον Γιώργη Γουλιδάκη!!! Μια σχέση αγάπης και μίσους!

Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Ο Μανόλης Ιεραπετριτάκης πήρε το πτυχίο της Νομικής Σχολής σε ηλικία 75 χρονών!

Φωτογραφία από το 1925 του πρώτου αυτοκινήτου της γραμμής Ηρακλείου - Νεαπόλεως στο Βραχάσι!

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

Ο Ζαχαρίας Φασουλάς δίνει συνέντευξη στο Βραχάσι το 1992

O Μιχάλης....