Φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος 2004 για φιλανθρωπικό σκοπό με μικτή ομάδα του ΑΟΒ και της ΑΕΝ!!!Στη Νεάπολη θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το EURO 2004!!!!
Οι πρωταγωνιστές του θρυλικού EURO 2004  θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιώργου που χρειάζεται άμεσα βοήθεια σε νοσοκομείο της Γαλλίας.
Αντίπαλοι θα είναι μια μικτή ομάδα με παίκτες της ΑΕ Νεάπολης και του ΑΟ  Βραχασίου.
Οι Καραγκούνης, Κυριάκος, Μπασινάς, Κατσουράνης, Χανιωτάκης και άλλοι θα παίξουν μπάλα με ποδοσφαιριστές ομάδων του Μεραμπέλλου για πολύ καλό σκοπό σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Γιώργου.
Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 16.00 στο γήπεδο Περικλής Μελιδονιώτης της Νεάπολης και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.
Συμμετέχουν στην διοργάνωση πέρα απο την ΑΕΝ, ο Αναπτυξιακός Σισίου, Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ΑΟΒ, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων Δημοτικού Σχολείου Σισίου, Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου ΡΕΑ, Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων, κ.α
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ιωάννης Τζιρβελάκης: "Με αφορά γιατί έχω συνείδηση"! (Uptaded)

Μια επιστολή προς ένα Βραχασώτη σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που βάζει ουσιαστικά τέλος στην πολιτική κυριαρχία του Ελ Βενιζέλου

"Nostos Algos": ένα κινηματογραφικό έργο με αναφορά στο Βραχάσι σε πρώτη προβολή απόψε στο Παρίσι!!

Αλλάζει χέρια το Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου

Το Σίσι στα τέλη της δεκαετίας του 1970!!!

Γιώργης Ξυράφης: Ο κρητικός οργανοποιός του Σισού

Στον Πλάτανο στο Βραχάσι μια συντροφιά από Βραχασώτες της Αθήνας ένα καλοκαίρι της δεκαετίας του '50

Το teaser της ταινίας Nostos Algos

"Λιποθυμούσες όταν την έβλεπες" την Μαίρη Ζουράρι