Φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος 2004 για φιλανθρωπικό σκοπό με μικτή ομάδα του ΑΟΒ και της ΑΕΝ!!!Στη Νεάπολη θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το EURO 2004!!!!
Οι πρωταγωνιστές του θρυλικού EURO 2004  θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιώργου που χρειάζεται άμεσα βοήθεια σε νοσοκομείο της Γαλλίας.
Αντίπαλοι θα είναι μια μικτή ομάδα με παίκτες της ΑΕ Νεάπολης και του ΑΟ  Βραχασίου.
Οι Καραγκούνης, Κυριάκος, Μπασινάς, Κατσουράνης, Χανιωτάκης και άλλοι θα παίξουν μπάλα με ποδοσφαιριστές ομάδων του Μεραμπέλλου για πολύ καλό σκοπό σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Γιώργου.
Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 16.00 στο γήπεδο Περικλής Μελιδονιώτης της Νεάπολης και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.
Συμμετέχουν στην διοργάνωση πέρα απο την ΑΕΝ, ο Αναπτυξιακός Σισίου, Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ΑΟΒ, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων Δημοτικού Σχολείου Σισίου, Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου ΡΕΑ, Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων, κ.α

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

"Ζωή, θάνατος και προσευχή στον Αναύλοχο" το θέμα της Dr.Gaignerot - Driessen στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών!

Τα σπίτια που φτιάχνονται στο Βραχάσι

Το ερασιτεχνικό ψάρεμα τα παλιά χρόνια

Γειτόνεμα στην Καραπιδιά!

Ο Βραχασώτης ποιητής Μπαμπασομανώλης για τον αποκλεισμό του Νομού μας από τις Πανεπιστημιακές Σχολές!!!

Tα κατορθώματα της Ανεζίνας (Μπαξανεζίνα )

Ο Dr. Jan Driessen θα παρουσιάσει στην Αθήνα στις 20/11 το θέμα "Το κτίριο με την κεντρική αυλή στο Μινωικό Σίσι - Νέες Ανασκαφές"

Το NATURA 2000 για το Σελλινάρι

Η αποικία, ο μόλος και οι δημόσιες σχέσεις...