Μια πρόταση που δεν "περπάτησε"...


Πριν από μέρες έγινε μια δημόσια πρόταση προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του χωριού μας (ΕΔΩ) .
Σε μια πρώτη αντίδραση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ απάντησε τα παρακάτω στο FB:

Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασιου Αναυλοχος: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙς ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕς ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

Μετά από αυτή την απάντηση επανήλθα με το εξής σχόλιο:

Νίκος Ι. Βλάχος:  "Οι προτάσεις μου περιγράφονται με σαφήνεια στο κείμενο που δημοσίευσα. Αν όμως έχετε ήδη δρομολογήσει κάποιες ενέργειες στην κατεύθυνση αυτή, θα χαρώ πολύ να δω την προσπάθειά σας να καταλήγει σε μια έκδοση που θα παρουσιάζει αξιόπιστα και με εγκυρότητα το αφήγημα του χωριού μας μέσα στο χρόνο. Προσωπικά κατέθεσα μια ενδεικτική πρόταση και δεν είχα υπόψη μου τη δική σας προσπαθεια. Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε συμβολή ή βοήθεια."

Έκτοτε υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, οι οποίες δεν εστίασαν στην ουσία του θέματος, αλλά αναλώθηκαν σε θέματα που δεν είχαν καμμία σημασία ή συνάφεια με την πρόταση... 
Επειδή ο χρόνος για να οργανωθεί η υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης εξαντλείται και επειδή καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια δυσκολία στον τρόπο ανάπτυξης αυτής της συνεργασίας, επιθυμώ να άρω κάθε επιφύλαξη ή δυσκολία απάντησης. Αποσύρω την πρότασή μου, παρά το γεγονός ότι θα ήθελα να οργανωθεί μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, στην οποία θα είχα την ευκαιρία να συμβάλω με όποιες δυνάμεις είχα.
Εύχομαι από καρδιάς στους φορείς να συνεχίσουν τη δημιουργική τους πορεία και να ευτυχήσουμε στο μέλλον να δούμε μια έκδοση, η οποία να είναι αντάξια της ιστορίας του χωριού μας.

Ν.Ι. ΒλάχοςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

Συνέντευξη του Μανόλη Γιανναδάκη στο ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ για την έκθεση χαρακτικής που ανοίγει σήμερα 4 Αυγούστου 2017 στο Βραχάσι με θέμα τον Ερωτόκριτο

Ο Σταυρός και τι σηματοδοτεί στο Σελλινάρι

Βραχασώτικες Ιστορίες: Η δημοσκόπηση του "χασαπόχαρτου" του ...Αρισμαρή!

Υπογράφουμε για να τρέξει ξανά η Απάνω Βρύση στο Βραχάσι

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Σπύρος Σουλαδάκης: Ένας πιανίστας με καταγωγή από το Βραχάσι

Προσομοίωση του Μινωικού Παλατιού στο Κεφάλι του Μπούφου και της ευρύτερης περιοχής κατά την εποχή του χαλκού!!!

Παιδιά ενός κατώτερου θεού στο Σχολείο στο Σίσι;