Το μπαλάκι στους κατοίκους για να πάρει ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός τα γραφεία της Κοινότητας από το Βραχάσι! Υπόσχεται ΚΕΠ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣτο ερώτημα, εάν επιθυμούν την απρόσκοπτη και εύρυθμη  λειτουργία του ΚΕΠ στην περιοχή του Σισίου, αναμένεται ν΄απαντήσουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι Βραχασίου – Σισίου,σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, μετά μάλιστα και την κατάθεση σχετικού εγγράφου στην δημοτική κοινότητα.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία αυτή, έκανε γνωστό, ότι η ανάπτυξη της συγκεκριμένης δομής στην περιοχή του Σισίου- όπου ήδη έχει μεταφερθεί το 75% του πληθυσμού της δημοτικής κοινότητας – είναι δυνατή, δεδομένου ότι διασφαλίζεται η καθημερινή παρουσία διοικητικών υπαλλήλων και η νόμιμη λειτουργία του κέντρου με δικό του κωδικό και κατά συνέπεια η δυνατότητα καθημερινής εξυπηρέτησης των δημοτών.

Ωστόσο – όπως εξήγησε- επειδή η απόφαση για την μεταφορά του γραφείου της κοινότητας από το Βραχάσι στο Σίσι δεν είναι εύκολο να ληφθεί απο το πενταμελές συμβούλιο, διότι όπως διαφάνηκε υπάρχουν αντιδράσεις – κυρίως λόγω της ευαισθησίας των κατοίκων για το χωριό τους, θεωρήσαμε σκόπιμο να ζητήσουμε την άποψη όλων των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας, ώστε συνολικά να αποφασίσουν οι πολίτες για ένα θέμα που άμεσα τους αφορά.

Μάλιστα όπως ο ίδιος εξήγησε θα κληθεί να παραστεί στην συνάντηση που προγραμματίζεται και να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση της δημοτικής αρχής.

Εξ άλλου ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος στα κρίσιμα ζητήματα υποστελέχωσης του δήμου, έκανε γνωστό, ότι ήδη υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε σχέση με την τακτοποίηση των δηματολογίων και ληξιαρχείων στις πρώην δημοτικές ενοτήτες (πρ. δήμος Νεάπολης αλλά και δημοτική κοινότητα Βραχασίου), όπου δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με την ολιγοήμερη παρουσία της γραμματέως του Βραχασίου (δυο φορές την εβδομάδα), ιδιαίτερα μάλιστα στην παρούσα περίοδο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Τέλος, όπως επεσήμανε, εάν προχωρήσει η δημιουργία του ΚΕΠ στο Σίσι, ο υπάλληλος που θα κληθεί ν΄αναλάβει τη λειτουργία του,  θα μπορεί να καλύπτει παράλληλα και τις ανάγκες του δημοτικού διαμερίσματος Βραχασίου.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ο Μιχάλης Πεδιώτης με τον Γιώργη Γουλιδάκη!!! Μια σχέση αγάπης και μίσους!

Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;

Διασχίζοντας το Φαράγγι στο Σελλινάρι στις αρχές του 20ου αιώνα...

Ο Μανόλης Ιεραπετριτάκης πήρε το πτυχίο της Νομικής Σχολής σε ηλικία 75 χρονών!

Φωτογραφία από το 1925 του πρώτου αυτοκινήτου της γραμμής Ηρακλείου - Νεαπόλεως στο Βραχάσι!

"Τούτο τον κόσμο εμάθαμε"... λέει ο Γ. Κυβερνήτης

Ο Ζαχαρίας Φασουλάς δίνει συνέντευξη στο Βραχάσι το 1992

O Μιχάλης....