ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ


Φωτογραφία του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΣΙΟΥ.Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου καλεί ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν στον γενικό καθαρισμό του χωριού μας. Όλοι μαζί ας κάνουμε το Σίσι μας, πιο καθαρό και πιο όμορφο, συμμετέχοντας είτε στις οργανωμένες ομάδες που θα καθαρίζουν, είτε ο καθένας μπροστά στο σπίτι ή στο μαγαζί του, μαζεύοντας απορρίμματά και ασπρίζοντας.
Πρόγραμμα καθαρισμών:
1. Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, καθαρισμός και ασπρίσματα της περιοχής του Λιμανιού. Συγκέντρωση στην Πλάκα στο Λιμάνι στις 9:00 το πρωί.
2. Τρίτη 25 Απριλίου 2017, καθαρισμός παραλιακών μετώπων και δρόμων. Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου στις 9:00 το πρωί.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!