Οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου στο Σίσι!Φωτογραφία του Giorgos Fthenakis.

Η κ. Μαρίνα Κασωτάκη διευθύντρια δημοτικού σχολείου Σίσιου, ο κ. Γεώργιος Σαρρής Οδοντίατρος, ο  εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα δημόσιας υγείας κ. Κλώντζας Μανόλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου κ. Φθενάκης Γεώργιος.

Με επιτυχία ξεκίνησε η προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, των οδοντιάτρων του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεαπόλεως, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, από το Δημοτικό Σχολείο Σισίου, για τον έλεγχο των παιδιών των δημοτικών σχολείων του νόμου Β' τάξεως με σκοπό τη πρόληψη, υγιεινή και φροντίδα της στοματικής κοιλοτητας και ειδικά με πραγματοποίηση φθορίωσης όπως επιβάλλεται για τη προλήψη τερηδόνας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!