Διάσωση γύπα στο ξενοδοχείο "Καλημέρα Κρήτη" στο Σίσι


Έναν μεγάλο γυπαετό κατάφεραν να διασώσουν το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Καλημερα Κρήτη» στο Σίσι οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου. Μετά από κλήση που έλαβε το Πυροσβεστικό Σώμα από το ξενοδοχείο, τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής συνοδεία του θηροφύλακα της Νεάπολης κ. Αλέξανδρου Χούμπλια έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καταφέρνοντας να σώσουν τον γυπαετό που προσπαθούσε να πετάξει και να φύγει αλλά δυσκολευόταν λόγω του χαμηλού ύψους από εκεί όπου βρισκόταν.
Το πουλί δεν είναι τραυματισμένο και όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ το στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίου Νικολάου κ. Κωστής Αφορδακός θα οδηγηθεί στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων στο Ηράκλειο.

Ν.Σ.

ΠΗΓΗ: ΑΝΑΤΟΛΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!