Στην Αγία Άννα ο Βιολογικός Καθαρισμός Σισίου;Σε πολύ πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου στο Βραχάσι, έγινε εκτενής συζήτηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό που η ΔΕΥΑΝ μελετά για την περιοχή του Σισίου.
Στη συζήτηση παρέστη και στέλεχος της ΔΕΥΑΝ, ο οποίος παρουσίασε προτάσεις των στελεχών της δημοτικής επιχείρησης για τη χωροθέτηση και τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
Ο εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΝ κάλεσε μάλιστα τον Πρόεδρο να επισκεφθεί άλλες εγκαταστάσεις βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Αγίου Νικολάου(Αγίου Νικολάου, Κρούστα κ.α.)για να διαπιστωθεί η  τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία που έχει αποκτηθεί στον τομέα αυτό.
Στη συζήτηση, ο Τοπικός Πρόεδρος  κ. Φθενάκης επέμεινε στην τοποθεσία της Αγίας Άννας και όπως μαθαίνουμε επιμένει επίσης και στη δημιουργία Λαϊκής Συνέλευσης για να φέρει προ τετελεσμένων  τη ΔΕΥΑΝ, η οποία εξετάζει όπως μαθαίνουμε και άλλες περιοχές(Κακά Πηλά ή Λαγκάδα).
Η άποψη του Προέδρου κ. Γ. Φθενάκη παραμένει κάθετη παρά τις όποιες διαφωνίες ή επιφυλάξεις της ΔΕΥΑΝ και ετοιμάζει Λαϊκή Συνέλευση για να προτείνει με απόφασή της και επίσημα τη θέση της Αγίας Άννας.
Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό οικόπεδο στο οποίο προτείνεται να γίνει ο βιολογικός στην Αγία Άννα μαθαίνουμε ότι ανήκει(;) ιδιοκτησιακά στο Συνεταιρισμό Βραχασίου μετά από τράμπα που έγινε στο παρελθόν ανάμεσα στους δυο φορείς με το οίκημα του Συνεταιρισμού στο Βραχάσι.

Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και στον τομέα αυτό….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Εξαφανίστηκε και αναζητείται 60χρονος άνδρας

Οι τέσσερις ναυαγοί σφουγγαράδες από την Κάλυμνο στο Σίσι

Ο πολύχρωμος γάμος στο Σίσι κόστισε 1 εκατ. δολάρια

Υπογράφουμε για να τρέξει ξανά η Απάνω Βρύση στο Βραχάσι

Πρόταση βόμβα! Αεροδρόμιο στο Σίσι!

Οι μαθητές που πήγαιναν με τα πόδια στο Γυμνάσιο Νεάπολης το 1965!

Ιωάννης Τζιρβελάκης: "Με αφορά γιατί έχω συνείδηση"! (Uptaded)

Έδωσε το όνομά του στο νησί της Αγίας Βαρβάρας!!! Τέτοιο θράσος!! Από που το αντλεί;