Αναζητείται η ανανέωσις, ο ευρών αμειφθήσεται

Ο νομός φθίνει γιατί οι δεινόσαυροι επιμένουν να κρατούν για πάρτη τους και για τα συμφέροντα τους τις καρέκλες

Γράφει ο φίλος ΓιώργοςΤουτουδάκης:
"Πρόσφατα, εξελίχθηκαν εκλογικές διαδικασίες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συγνώμη ΚΙΝΑΛ. Όπου αλλού στη Κρήτη και στη χώρα, υπήρξε μια μικρή ή μεσαία ανανέωσις προσώπων. Νέα άτομα μπήκαν στις κομματικές οργανώσεις και εξελέγησαν.
Μόνο στο Λασίθι, οι εκλογές στη ΝΔ δεν έγιναν καθόλου γιατί όσοι οι υποψήφιοι τόσες και οι θέσεις, ή στο ΠΑΣΟΚ (συγνώμη ΚΙΝΑΛ), τα ίδια παλικάρια «ορεξάτα» για «δουλειά».
Πριν μερικές μέρες συνομιλώντας με στέλεχος του νυν δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου, μου λέει ότι αυτό το συμβούλιο δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει. Είναι τελειωμένο, αλλά δεν υπάρχει κανένας νέος που να έχει την αγωνία να μπει στο χώρο.
Απάντησα: γιατί εσείς οι νυν και παλαιότεροι, αφήσατε ζωτικό χώρο για να κινηθούν οι νέοι άνθρωποι; Όχι βέβαια, διότι οι περισσότεροι στα δημοτικά συμβούλια ανά το νομό Λασιθίου είναι εκεί δι’ ίδιον όφελος.
Τα παιδιά του νομού Λασιθίου, δεν βρίσκονται στο Λασίθι. Ότι κάνουν έχει επίπτωση κάπου αλλού. Ακόμα και τα παιδιά τους θα γεννηθούν κάπου αλλού. Ο νομός φθίνει γιατί οι δεινόσαυροι επιμένουν να κρατούν για πάρτη τους και για τα συμφέροντα τους τις καρέκλες και να ελέγχουν τα πάντα, επιταχύνοντας έτσι τη φθίνουσα πορεία...
ΠΗΓΗ:104,4fm 

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ιωάννης Τζιρβελάκης: "Με αφορά γιατί έχω συνείδηση"! (Uptaded)

Μια επιστολή προς ένα Βραχασώτη σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που βάζει ουσιαστικά τέλος στην πολιτική κυριαρχία του Ελ Βενιζέλου

"Nostos Algos": ένα κινηματογραφικό έργο με αναφορά στο Βραχάσι σε πρώτη προβολή απόψε στο Παρίσι!!

Αλλάζει χέρια το Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου

Το Σίσι στα τέλη της δεκαετίας του 1970!!!

Γιώργης Ξυράφης: Ο κρητικός οργανοποιός του Σισού

Το teaser της ταινίας Nostos Algos

Στον Πλάτανο στο Βραχάσι μια συντροφιά από Βραχασώτες της Αθήνας ένα καλοκαίρι της δεκαετίας του '50

"Λιποθυμούσες όταν την έβλεπες" την Μαίρη Ζουράρι