Αλλάζει χέρια το Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου


Στην εξαγορά του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου προχώρησε η Grivalia Properties, σύμφωνα με ανακοίνωσή της την Τρίτη.
Η εξαγορά ύψους 13 εκατ. ευρώ πραγματοποιήθηκε μέσω της τουριστικής πλατφόρμας Grivalia Hospitality, στην οποία η εταιρεία κατέχει μερίδιο 25%.
Από το συνολικό τίμημα, τα 9 εκατ. ευρώ κατεβλήθησαν κατά την υπογραφή του συμφωνητικού, ενώ τα υπόλοιπα 2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε δόσεις έως το 2022. Συμφωνήθηκε, επιπλέον, τίμημα 2 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρωθούν μια σειρά από υποχρεώσεις.
Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην Αγία Βαρβάρα, έχει 158 δωμάτια σε οικόπεδο 104 περίπου στρεμμάτων και είναι εκμισθωμένο στην Grecotel.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο σε λειτουργία που εντάσσεται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Grivalia Hospitality συνεχίζει να αξιολογεί και να εξετάζει και άλλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Ιωάννης Τζιρβελάκης: "Με αφορά γιατί έχω συνείδηση"! (Uptaded)

Μια επιστολή προς ένα Βραχασώτη σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που βάζει ουσιαστικά τέλος στην πολιτική κυριαρχία του Ελ Βενιζέλου

"Nostos Algos": ένα κινηματογραφικό έργο με αναφορά στο Βραχάσι σε πρώτη προβολή απόψε στο Παρίσι!!

Το Σίσι στα τέλη της δεκαετίας του 1970!!!

Γιώργης Ξυράφης: Ο κρητικός οργανοποιός του Σισού

Στον Πλάτανο στο Βραχάσι μια συντροφιά από Βραχασώτες της Αθήνας ένα καλοκαίρι της δεκαετίας του '50

Το teaser της ταινίας Nostos Algos

"Λιποθυμούσες όταν την έβλεπες" την Μαίρη Ζουράρι