Αλλάζει χέρια το Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου


Στην εξαγορά του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Meli Palace στην Αγία Βαρβάρα Βραχασίου προχώρησε η Grivalia Properties, σύμφωνα με ανακοίνωσή της την Τρίτη.
Η εξαγορά ύψους 13 εκατ. ευρώ πραγματοποιήθηκε μέσω της τουριστικής πλατφόρμας Grivalia Hospitality, στην οποία η εταιρεία κατέχει μερίδιο 25%.
Από το συνολικό τίμημα, τα 9 εκατ. ευρώ κατεβλήθησαν κατά την υπογραφή του συμφωνητικού, ενώ τα υπόλοιπα 2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε δόσεις έως το 2022. Συμφωνήθηκε, επιπλέον, τίμημα 2 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρωθούν μια σειρά από υποχρεώσεις.
Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην Αγία Βαρβάρα, έχει 158 δωμάτια σε οικόπεδο 104 περίπου στρεμμάτων και είναι εκμισθωμένο στην Grecotel.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο σε λειτουργία που εντάσσεται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Grivalia Hospitality συνεχίζει να αξιολογεί και να εξετάζει και άλλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Εξαφανίστηκε και αναζητείται 60χρονος άνδρας

Η σημερινή τραγική εικόνα του τουριστικού Σισού!!!

Τι θα κοστίσει ένα προστατευτικό; Αν δεν μπει, ίσως μια ζωή...

Σας ευχαριστούμε!

Σίσι: Πνιγμένοι στα σκουπίδια, τελείως ξεχασμένοι, δεν είμαστε απόβλητα

Βρέθηκε ο αγνοούμενος Θεοχάρης Παπαδάκης!

Εξαιρετικές εκδηλώσεις και φέτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στο Βραχάσι "Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ"

Το "ΣΥΝΟΛΟ ΡΕΙ" το Σάββατο στο Βραχάσι!

Μια μοναδική φωτογραφία από τη θεμελίωση της Μεγάλης Εκκλησίας στο Βραχάσι στις 12 Ιουλίου 1936