Που θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις πλακοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα του Βραχασού


Σε δημοπρασία για την ανάθεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις – Πλακοστρώσεις δημοτικών  οδών 2018» θα προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου μετά το πράσινο φως που έδωσε η Οικονομική Επιτροπή. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Για το 2018 υπάρχει σχετική εγγραφή κονδυλίου 700.000 ευρώ ενώ για τα υπόλοιπα θα πρέπει να γίνει εγγραφή στον Προϋπολογισμό του Δήμου μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 
Στο Βραχάσι, στο Σίσι, στη Μίλατο. Ασφαλτόστρωση οδού προς Βοθυλιά, στην πάροδο προς δρόμο Μαρματάκηδων, στην οδό περιοχής Μαρματάκηδων, οδού μεταξύ Επάνω Σίσι και διακλάδωση προς Ξενοδοχείο «Καλημέρα Κρήτη», οδού στην περιοχή «Αρκοβούνια», οδού εντός οικισμού Αγ. Βαρβάρα Σισίου, οδού προς οικισμό Καρτσινιανό,  οδού στην περιοχή Γυαλιά παραλίας Σισίου, οδού εντός οικισμού παραλίας Σισίου, Τσιμεντόστρωση παλαιάς οδού προς Νεκροταφείο στη Μίλατο, Ασφαλτόστρωση οδού στην περιοχή «Σκουροκέφαλο» στη Μίλατο, οδού στην παραλία Μιλάτου προς την πλευρά του λιμανιού, οδού στην παραλία Μιλάτου Ανατολικά του οικισμού.
 NΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
Πηγή: ΑΝΑΤΟΛΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!