Μικροπαρεμβάσεις του Δήμου στο Επάνω Μεραμπέλλο...

Μια μικρή παρέμβαση στο κοιμητήριο στο Βραχάσι.

Διαβάζουμε στην ΑΝΑΤΟΛΗ:
Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν από τον ανάδοχο εργολάβο στη Νεάπολη διάφορες τεχνικές βελτιώσεις και μια σειρά παρεμβάσεων στο πλαίσιο της εργολαβίας συντηρήσεων του Δήμου Αγίου Νικολάου σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Επάνω Μεραμπέλλου.
Oι αντίστοιχες εργασίες της εργολαβίας αναμένεται (εκτός απροόπτου) να ολοκληρωθούν στο Βραχάσι, όπου εκτός από μικροπαρεμβάσεις στο κοιμητήριο και στον εξωτερικό χώρο του ιατρείου πραγματοποιήθηκαν ακόμη το κλείσιμο των κοινοτικών τουαλετών (που παρουσίαζαν μια πολύ άσχημη εικόνα) και συντηρήσεις (βαψίματα, εκθάμνωση, κλπ.) στο κοινοτικό κατάστημα Βραχασίου.
Θυμίζουμε πως πρώτο σταθμό της συγκεκριμένης εργολαβίας αποτέλεσε το Σίσι με το φρεσκάρισμα και την συντήρηση (βάψιμο, κλπ.) του νεότευκτου Μνημείου των Ηρώων, συντηρήσεις έγιναν και στο κοινοτικό ιατρείο – κοινοτικό κατάστημα στη Λατσίδα ενώ ακόμη συνεχίζονται οι συντηρήσεις στην περιοχή της Μιλάτου (βαψίματα, αντικατάσταση παραθύρων στο κοινοτικό ιατρείο) και μόλις αυτές ολοκληρωθούν το συνεργείο θα μεταφερθεί στη Νεάπολη.
ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΝΑΤΟΛΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!

Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!