Ένας αθλητής με καταγωγή και από Βραχάσι αγωνίζεται στην κατηγορία SUPERSPORT και έρχεται πρώτος!


Ο Σταύρος Τριντής νικητής του 4ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SUPERSPORT που έγινε στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου.
Όπως δήλωσε σχετικά ο Σταύρος: 
"Ο πιο όμορφος αγώνας στην αθλητική μου ζωή....
Την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά ο χρόνος ήταν πολύ καλός για την κατηγορία στο μολις 3ο session, όμως βγήκε με ρίσκο αφού τα λάστιχα μου απλά με κρατούσαν επάνω στη μοτοσυκλέτα. Με τον αντιπρόσωπο της OHLINS κ Τασούλη eXTra Products Tasoulis αποφασίσαμε να βρούμε την ρύθμιση που θα μου έδινε καλύτερο ρυθμό. Το setup τελείωσε με πολύ δουλειά από τους 3 μας (μαζί με το υπεύθυνο του service). 
Στα χρονομετρημενα δοκιμαστικά του Σαββάτου δεν μπορούσα να βρώ ούτε μέτρο για να πάω γρηγορότερα όμως στον 8ο γύρο με νέο ρεκόρ 0,59.260 είχαμε την πρώτη pole position στην πίστα των Μεγάρων.
Ο αγώνας ήταν ο πιο ανταγωνιστικός που έχω κάνει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με πανέμορφες μάχες με τον Δημήτρη Καρακώστα κ με έπαθλο ταχύτερου γύρου αγώνα για πρώτη μου φορά!!!."

Ο Σταύρος είναι εγγονός για όσους δεν ξέρουν του Μιχάλη Συλλιγαρδάκη και γιος της Μαρίκας Συλλιγαρδάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Βραχάσι 12 Ιουλίου 1936: Θεμελιώθηκε η μεγάλη εκκλησία και τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Οπλαρχηγό Κ. Σφακιανάκη, με αφορμή τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του

Μια απάντηση σε όσους από «αναπτυξιακό οίστρο» έχουν ξεγράψει το Βραχάσι…

101 είδη πουλιών ενδημούσαν το 1995 στο φαράγγι στο Σελλινάρι αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε στην Κοινότητα Βραχασίου!!!

Πρόσκληση κάθε Τετάρτη του Ιουλίου για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο στο Σίσι!

5,5 klm στην περιοχή κάτω από το Σελλινάρι και στη Μίλατο ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Πάνω από το Σελλινάρι όμως τίποτα!!!

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Νεάπολης έγραψαν στίχους του Ερωτόκριτου σε τοίχους του Βραχασού και του Σισού!