Μια διευκρίνιση….
Το ιστολόγιο Νόστιμον ἦμαρ... ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι αποστολή φωτογραφιών, κειμένων κ.α. πρέπει να υλοποείται με τους παρακάτω τρόπους:

Στα e mail:

vrachassi@gmail.com

n.i.vlachos1@gmail.com

Στη σελίδα μας στο facebook και στο αντίστοιχο messenger:

https://www.facebook.com/vrachassi

Επίσης στην σελίδα:
@anavlochos στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/anavlochos/

viber( 6946259482)

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε:

Twitter:  https://twitter.com/vrachassi

Instagram: https://www.instagram.com/vrachassi/

Όσοι θα ήθελαν να μας στείλουν το υλικό που διαθέτουν προς δημοσίευση θα παρακαλούσαμε να το κάνουν με τους παραπάνω τρόπους.
Δυστυχώς και λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και λόγω των πολλών αναρτήσεων που γίνονται, για το χωριό δεν είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε, να αξιολογούμε τα πάντα όσα συμβαίνουν κι αναρτώνται και να τα δημοσιεύουμε.
Θα επαναλάβουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για να αποτελούμε το βήμα για τον κάθε Βραχασώτη ή οποιονδήποτε έχει να πει ή να καταθέσει κάτι για το χωριό μας. 
Το ιστολόγιο ανήκει πρωτίστως στους αναγνώστες του και εμείς οφείλουμε να παρουσιάζουμε όσα μας στέλνετε. Αν δεν μας τα στέλνετε όμως δεν θα τα δημοσιεύσουμε…
Επειδή δημιουργήθηκαν κάποια σχόλια, το διευκρινίζουμε και κάνουμε απολύτως σαφές ότι εμείς δεν λειτουργούμε ως λογοκρισία στην ελεύθερη έκφραση του οποιοδήποτε.
Όμως πως να δημοσιεύσουμε κάτι που δεν έχουμε δει…
Προς αποφυγήν λοιπόν οποιασδήποτε παρεξήγησης στο μέλλον, θα παρακαλούσαμε όλα όσα θα θέλατε να δημοσιευθούν να μας τα στέλνετε.
Εμείς θα τα δημοσιεύουμε και εφόσον είστε φίλοι μας στο fb θα σας κάνουμε και εσάς tag ώστε να τα έχετε στον τοίχο σας δημοσιευμένα και να επιτυγχάνεται έτσι η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιοποίηση.
Το ιστολόγιο δεν θα κάνει πλέον αναδημοσιεύσεις από τα χρονολόγια φίλων, αν πρώτα δεν μας έχει αποσταλεί το κείμενο ή το ανάλογο υλικό.
Άλλωστε έχουμε τόσο υλικό προς επεξεργασία που δεν θα λείψουν από κανένα οι αναρτήσεις μας.
Όσοι πιστεύουν ότι το ιστολόγιο αποτελεί ένα "Κοινόν Βραχασίου", όπου πρέπει να υπάρχουν όλα όσα συμβαίνουν ας μπουν στον κόπο να μας τα στείλουν.
Εμείς δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά ούτε και 24 ώρες το 24ωρο καρφωμένοι στον υπολογιστή για να παρακολουθούμε τα πάντα και αναγκαστικά μας διαφεύγουν πολλά και σημαντικά ίσως...

Για τη σύνταξη

Ν.Ι. Βλάχος

Υ.Γ.:

1.Το ιστολόγιο δέχεται την κριτική και τα σχόλια και για το λόγο αυτό προσπαθεί να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και να προσαρμόζει τη λειτουργία του ώστε να υπάρχει και αντικειμενική κατά το δυνατόν προσέγγιση των θεμάτων του χωριού αλλά και να γίνεται διάλογος σε ένα εποικοδομητικό επίπεδο. Ευχαριστούμε και για την κριτική αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.

2. Τέλος θα παρακαλούσαμε όσους κάνουν αναδημοσιεύσεις με εικόνες από το ιστολόγιο ή τους λογαριασμούς μας στο facebook ως ένδειξη ευχαριστίας να μας αναφέρουν ή να έχουν ένα ενεργό Link και όχι να παρουσιάζουν ως δικό τους υλικό τις φωτογραφίες μας κ.α....Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες

Η ιστορία της Μαρίας Λιουδάκη από τη Λατσίδα ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την τανία "Το τελευταίο σημείωμα"

Στο Σίσι μια από τις μεγαλύτερες ανασκαφές στην Ελλάδα!

Ο πολύχρωμος γάμος στο Σίσι κόστισε 1 εκατ. δολάρια

Οι τέσσερις ναυαγοί σφουγγαράδες από την Κάλυμνο στο Σίσι

Οι μαθητές που πήγαιναν με τα πόδια στο Γυμνάσιο Νεάπολης το 1965!

Πρόταση βόμβα! Αεροδρόμιο στο Σίσι!

Έδωσε το όνομά του στο νησί της Αγίας Βαρβάρας!!! Τέτοιο θράσος!! Από που το αντλεί;

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα του 1994 στο καφενείο του Γιάννη τση Καλής...

Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση του Συνδυασμού του Αντώνη Ζερβού στο Σίσι!